België - Zweden: 0-0

1
Forsberg meteen met een hard schot, maar recht op Sels.
1
De Zweden kiezen resoluut voor de aanval en brengen de verdediging van de Belgen binnen de minuut al in de problemen. Hoekschop.
5
Castagne en Theate spelen nu al vijf minuten tegen hun voet op rechts en links. De twee willen wel wisselen, maar kregen de kans nog niet.
9
De Ketelaere heeft een stevige tik tegen de kuit gekregen.
14
Schitterende aanval! Lange bal Tielemans op Carrasco, die dan zijn man voorbij gaat en voorzet. Bakayoko trekt het leer goed van achter zich naar doel, maar doelman Olsen redt.
15

Goal
Doelpunt van Viktor Gyökeres
Gyökermes zet Vertonghen met een paar zaalvoetbalbewegingen in de wind en ook Theate glijdt voorbij. Met een hard schot zet hij de 0-1 op het bord.
20
Zweden blijft aandringen. Het is alle hens aan dek achteraan bij de Belgen. Vertonghen grijpt nu wel goed in.
22
Lukaku kan eens schieten, maar recht in de handen van Olsen.
25
De Ketelaere krijgt van dichtbij de bal keihard op een plaats waar het geen deugd doet.