Volg de match tussen Anzhi Makhachkala en KRC Genk live, samen met vele andere supporters.

Bij Genk zoals verwacht geen Gerkens, hij begint op de bank. Hyland krijgt nog eens een kans.
Anzhi Makhachkala - Racing Genk: 0-0
1
En we zijn er aan begonnen. Het nummer laatst uit de Russische competitie tegen een team uit play-off I in België.
4
Het eerste balbezit is voor de thuisploeg. Maksimov zet zich ei zo na door, maar kan niet afdrukken.
7
Smolov met een schotje, maar naast de kooi van Köteles.
16
In het eerste kwartier gebeurde er niet al te veel, de thuisploeg is wel licht baas.
18
Bukharov is even groggy na een botsing met Hyland. Hoofd tegen hoofd was het, maar we kunnen verder.
20
Bukharov kopt een vrije trap via Kara in corner.
23
Maksimov met een scherpe voorzet na voorbereidend werk van Aliyev. De kopbal van Bukharov gaat bijzonder nipt naast.
29
 Gele kaart voor Kalidou Koulibaly
De fout op Epureanu kost Koulibaly de eerste kaart van de match.
31
Gorius en Vossen proberen er uit te komen, maar het schot wordt geblokt. Racing Genk is in een halfuur niet verder gekomen dan enkele bijna-kansen.
39
Het spel komt niet meer van het middenveld af. We kabbelen richting rust zonder doelpunten.
40
Alweer gaat een schot van een Genkspeler in het blok. De russen verdedigen stug en Genk heeft het moeilijk om er door te komen.
44
Buffel wordt goed vrijgespeeld door Gorius. Hij legt af op Vossen en die vindt opnieuw een Russisch lijf, of hoofd deze keer, op zijn weg naar doel.

Scheidsrechter
Rust

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
18:47
En zo gaan we meteen rusten. Na een gezapige eerste helft op een akker zagen we nauwelijks kansen en geen doelpunten.
46
We zijn er terug aan begonnen in Moskou.
53
Ook in de tweede helft blijft het voorlopig wachten op echte uitgespeelde kansen.
55
Bukharov nog eens door de verdediging, maar afdrukken lukt niet. De thuisploeg blijft wel terug druk zetten.
58
Koulibaly met een wanhoopspoging van ver. Wat een akker!
65
Vervangen Sekou Cissé
Ingevallen Benjamin De Ceulaer

65
Kara krijgt een bal van Aliyev los in de cojones. Pijnlijk, maar wel de 1-0 weten te voorkomen.
68
Zware charge van Gadzhibekov op De Ceulaer. Hij gaat op de enkels staan.