Stadion: Ramon Sanchez Pizjuan

Herbeleef Sevilla - Standard (Europa League )

Volg de match tussen Sevilla en Standard live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Standard wil vanavond in Sevilla zijn ongeslagen reeks onder Ivan Vukomanovic verderzetten. Geen eenvoudige opdracht voor de tot hoofdcoach gebombardeerde Serviër die met zijn manschappen de uittredende winnaar partij geeft. Trebel en Andrade zijn de nieuwkomers. Van Damme schuift wellicht door naar het middenveld. Volg het hier LIVE!
21:27
Standard moet in het eerste kwart alle zeilen bijzetten.
Sevilla - Standard
21:43
Mpoku toont zoals vanouds zijn waarde voor Standard

22:21
Sevilla stapelt ook na rust de kansen op. Van Damme en Ciman weten het niet meer
1
We zijn eraan begonnen!
1
Wat verzinnen de Rouches in het tweede bedrijf?
2
Louis probeert zich een eerste keer door te zetten, maar verspeelt de bal.
3
Gameiro wil een penalty na een duwfout van Ciman. De scheids gaat er niet op in.
5
De thuisploeg trekt in het begin van de partij naar voren.
5
Afstandsschot van Diogo dat enkele meters over vliegt.
7
Enoh begaat de overtreding. Een minder zwaar exemplaar dan we van hem gewoon zijn.
9
Uitstekende kans voor Diogo. Thuram staat goed op te letten en heeft een knappe reflex in huis.
11
Deze keer Reyes aan het kanon, hij kraakt zijn schot.
15
Mpoku zwiept de bal voor, maar de flankaanvaller bereikt geen medemaat. Eerste keer Standard.
17
Thuram alweer met een puike redding op een schot van Delofeu. De goalie van de Rouches is bij de pinken.
18

Goal
Doelpunt van Kevin Gameiro (Stéphane M'Bia)

19
Standard bezwijkt onder de druk. Op een voorzet reageert Gameiro het snelst. Thuram heeft bij de derde goede poging geen verhaal.
21
Alle hens aan dek bij de Luikenaars. Arsnlanagic werkt weg in hoekschop.
24
Suarez met de volgende kans. Thuram aarzelt. Sevilla blijft een ongelofelijke druk ontwikkelen.
27
Standard komt nog eens piepen. Louis zet een fraaie actie op. In de daaropvolgende corner is De Camargo er met een slimme tik dicht bij.
29
Nog eens de Rouches. Milec haalt de achterlijn en brengt voor. Beto troeft De Camargo af in de zestien.
31
 Gele kaart voor Daniel Carriço

32

Goal
Doelpunt van Paul José Mpoku (Onbekend Onbekend)

33
Standard komt met een gelukje op 1-1. Een vrije trap van Mpoku verdwijnt via Suarez in doel. De bezoekers op een diefje met de gelijkmaker.
34
Sevilla kan opnieuw aan de bak en trekt duidelijk naar het offensief.
36
De thuisploeg is dicht bij 2-1. Een vrije trap van de zonet nog ongelukkige Reyes likt de lat.
39
De laatste vijf minuten naderen. Sevilla wil duidelijk met een voorsprong de rust ingaan. Houdt de vicekampioen nog even stand?
40
Prachtige aanval door het centrum afgerond door Reyes. Dat ging even snel voor Ciman en co.
41

Goal
Doelpunt van Jose Antonio Reyes (Diogo Figueiras)

45
 Gele kaart voor Adrien Trebel

45+2
We gaan rusten. Sevilla gaat met een verdiende voorsprong rusten. Standard zal vindingrijk moeten zijn na de pauze.

Scheidsrechter
Rust
Sevilla - Standard: 2-1

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
Vervangen António Alberto Bastos Pimparel
Ingevallen Sergio Rico González

47
M'Bia kan net niet met zijn hoofd bij een vrije trap. De volledig vrijstaande Kameroener bijzonder dicht bij 3-1.
48
 Gele kaart voor Denís Suárez Fernández

49
 Gele kaart voor Laurent Ciman

51
Pareja moet even verzorgd worden na een ferme botsing met De Camargo.
53
Pareja en De Camargo, elkaar in een ver verleden nog tegengekomen in de Jupiler Pro League, zullen niet de beste vrienden worden. De scheidsrechter moet beide kemphanen even uiteen drijven.
55
Kopbal van Suarez op de lat! Standard komt bijzonder goed weg.
57
Aanvoerder Reyes kan niet verder. Hij geeft zijn kapiteinsband af aan Pareja en verlaat onder luide aanmoedigingen het veld.
57
Vervangen Jose Antonio Reyes
Ingevallen Vitolo

63
De zieke Van Damme heeft het een uur volgehouden. Bia is zijn vervanger. Andrade schuift een rijtje naar achter.
63
Vervangen Jelle Van Damme
Ingevallen Geoffrey Mujangi Bia

66
Ciman trekt eens mee naar het front. Met een hakje probeert hij tevergeefs een ploeggenoot te bereiken.
66
 Gele kaart voor Stéphane M'Bia

67
Mpoku mag nog eens een vrije trap nemen, deze keer minder succesvol.
67
Vervangen Jeff Louis
Ingevallen Anthony Watt

71
Carlos Bacca (ex-Club) mag zijn opwachting maken. Deulofeu naar de kant.
71
Vervangen Gerard Deulofeu Lázaro
Ingevallen Carlos Bacca

74
Het tempo is nu al enkele minuten uit de partij. Het staat nog steeds 2-1, de manschappen van Vukomanovic hoeven dus nog niet te wanhopen.
75
Standard nog eens in de vijandelijke zestien. Invaller Watt wordt niet bereikt.
77
 Gele kaart voor Eyong Enoh

79
Sevilla lijkt de match in het slotkwartier rustig uit te gaan tikken. Wat kunnen de zwarthemden nog forceren?
82
Vervangen Adrien Trebel
Ingevallen Tortol Lumanza-Lembi

84
Arslanagic gaat fors door op zijn belager en krijgt terecht geel.
84
 Gele kaart voor Dino Arslanagic

90

Goal
Doelpunt van Carlos Bacca (Onbekend Onbekend)

90+1
Sluipschutter Bacca slaat toe. Van dicht bij de goal laat de Colombiaan de mogelijkheid niet onbenut. De 3-1 is verdiend op basis van het spelbeeld.