Speeldag: Speeldag 5
Rusland gaat winnen in Macedonië
Dirk Pieters
| 0 reacties

Rusland won woensdagavond met 0-2 op het veld van Macedonië. Het was een belangrijke overwinning voor de ploeg van Guus Hiddink. Bistrov en Arsjavin zorgden voor de beide doelpunten in de eerste helft.

Door de overwinning deed Rusland een goede zaak. Het heeft nu acht punten uit vier wedstrijden en staat op de eerste plaats. Macedonie heeft in vijf wedstrijden zeven punten bij elkaar weten te sprokkelen en daarmee staat het vijfde.

De wedstrijd was al snel gespeeld. Na een halfuur stond de 0-2 al op het bord. Na 18 minuten zorgde Vladimir Bistrov voor de openingstreffer. Een kwartier later verdubbelde Andrej Arsjavin de score. De tweede helft speelden de bezoekers rustig en hielden ze de match onder controle. [AN]