3-0
3-1
4-2
4-3
80' Alberto Gilardino (pen)
Diego Milito (pen) 85'
5-3
5-4
90' Alberto Gilardino (pen)
Datum: 01/04/2012 15:00
Competitie: Serie A
Speeldag: Speeldag 30
Inter wint spektakelpartij (5-4) onder nieuwe trainer
Jefrey Van der Straeten

Inter heeft vandaag nog eens aangeknoopt met een overwinning. Tegen Genoa werd thuis met 5-4 gewonnen. Een opsteker voor de nieuwe coach Stramaccioni, die van de junioren gepromoveerd werd naar het eerste elftal.

Inter stond na 39 minuten al met 3-0 voor. De Argentijnen Milito (twee keer) en Samuel zorgden voor de geruststellende voorsprong. Het tegendoelpunt net voor rust van Genoa leek de Interisti niet te deren.

Daar kwam enigszins verandering in toen Genoa ook de 3-2 scoorde in de 60ste minuut. In het laatste half uur vielen er nog vier doelpunten: zowel Inter als Genoa knalden er elk nog twee in. Beide clubs kregen elk ook nog een rode kaart, waaronder eentje voor Inter-keeper Julio Cesar.

Met deze 5-4-winst springt Inter opnieuw over Catania naar de zevende plaats.