"Sexy voetbal? In de tweede helft waren we er bijna"
Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt vanuit Lagos, Portugal
| 0 reacties

IJslandse coach en doelpuntenmaakster in de wolken na eerste driepunter tegen Belgian Red Flames

"Sexy voetbal? In de tweede helft waren we er bijna"
Foto: © photonews

Ijsland klopte de Belgian Red Flames gisteren met 2-1, met dank aan een doelpunt van Dagny Brynjarsdottir in de slotminuut. En die was uiteraard erg tevreden met de overwinning.

"Het is mijn zesde Algarve Cup en pas de eerste keer dat ik een doelpunt kon scoren", aldus Brynjarsdottir. "Dat het dan ook nog de drie punten opleverde? Dat is onbeschrijfelijk", aldus de goedlachse IJslandse invalster en goalgetster.

"We hadden veel kansen en waren goed aan de wedstrijd begonnen", klonk het verder. Waarin ze werd bijgestaan door haar coach Freyr Alexandersson. "We stonden defensief sterk, al was het doelpunt van Janice erg mooi."

Sexy voetbal? Bijna -

Freyr Alexandersson

"Dat we uiteindelijk in de 93e minuut winnen? Ik zou altijd tekenen voor dit soort resultaten. In de tweede helft waren we bijna waar we moeten zijn qua sexy voetbal spelen. Maar laat ons vooral onthouden dat we met een driepunter zijn begonnen aan het toernooi."

Ijsland speelt vrijdag tegen Denemarken zijn tweede wedstrijd. Een nieuwe overwinning daar kan de poort richting groepswinst helemaal openbeuken.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties