Blije gezichten na puntenwinst in en tegen Engeland: "We hebben ze toch wat schrik aangejaagd"

Blije gezichten na puntenwinst in en tegen Engeland: "We hebben ze toch wat schrik aangejaagd"
Foto: © photonews

De Belgian Red Flames keren uit Engeland terug met een extra puntje in de zak. Met 8 op 12 is de campagne goed tot zeer goed begonnen. Dat beseft ook Aline Zeler. "Dit is een goed resultaat, we waren al sinds november deze match aan het voorbereiden."

"De match zat in ons hoofd sinds het puntenverlies tegen Servië. Toen al wilden we hier iets komen rapen en we hebben goede tests afgeleverd tijdens de Algarve Cup", aldus Aline Zeler in een eerste reactie na de match, met dank aan de KBVB.

"We hebben tot een kwartier voor tijd een goede organisatie laten zien, met zelf ook nog een drietal goede kansen. We hebben hen pijn gedaan en een beetje schrik aangejaagd. In de tweede helft hadden we het moeilijker, ze gingen dan ook met vijf aanvalsters spelen. Toch was de organisatie er nog steeds. Sterk werk van de hele ploeg in moeilijke omstandigheden, met veel lawaai."

"Het was voor velen van ons ook de eerste keer in een stadion met meer dan 10.000 toeschouwers, dat is toch ook weer wennen. We zijn uiteraard teleurgesteld dat we nog een doelpunt hebben geslikt, maar het is toch weer een stap in de juiste richting. En nu moeten we de match van dinsdag voorbereiden tegen Estland, daar ligt de focus nu op."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties