Reactie Standard viert feest: "Een sprookje dat uitkomt"

Standard viert feest: "Een sprookje dat uitkomt"
Foto: © Louis Evrard

Standard pakte afgelopen weekend de titel in de Super League bij de vrouwen. En dat zorgde voor geweldige vreugdetaferelen. Ook Sanne Schoenmakers deed haar duit in het zakje met nog een doelpunt.

"Ik kreeg een geweldige pass met buitenkantje rechts van Davinia en dan was het kwestie van rustig te blijven. Ik schoof de bal goed onder de keepster door en zo waren we door de 0-2 eindelijk gerust."

En dus ook meteen kampioen: "Het is een sprookje dat uitkomt natuurlijk. Ik had het op voorhand gezegd dat ik zou tekenen om tegen Anderlecht de eindwinst te pakken en dat is uitgekomen. Beter dan dit kan je het niet meer hebben."

Wij hebben de mooiste prijs -

"We hebben er hard voor geknokt. Dat ik geen topschutter ben geworden? Ach, laat die prijs maar voor het meisje van Lierse. Ze mag hem met alle liefde hebben, wij hebben de belangrijkste prijs te pakken. En de Champions League."

"Het kon echt niet mooier qua scenario, maar we hebben de titel wel verdiend. In play-off 1 hebben we geen enkele keer verloren én een sterk parcours afgelegd."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws