Onze vrouwelijke toppers van het seizoen: de jeugd, de Flames en de toekomst
Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt
| 0 reacties

Onze toppers van het seizoen: de jeugd, de Flames en de toekomst

Onze vrouwelijke toppers van het seizoen: de jeugd, de Flames en de toekomst
Foto: © photonews

Alle goede (en slechte) dingen komen in drievoud. Hanne, Klaasje en Marthe zijn al eventjes de nieuwe K3, dus is dat ook meteen het afscheid van drie andere topmeiden. Wij blikken terug op het voorbije voetbalseizoen en doen dat ook in drievoud. Al dan niet met luchtballonnen.

TOP

Standard pakt titel

We gaven het vorige week al eens aan: de manier waarop de meisjes van Standard vorige week de titel pakten? Chapeau, veel meer kunnen we daar niet van zeggen.

Met een erg jong team slaagden ze erin om tot op het einde mee te strijden om de hoogste prijzen in de competitie en dat leverde hen ook de titel op. Chapeau.

Red Flames

Meer dan ooit zijn de Belgian Red Flames ons vlaggenschip naar de buitenwereld toe. Steeds meer speelsters beproeven hun geluk in het buitenland, waardoor ze enkel maar meer bijleren.

Het EK 2017 halen blijft het grote doel, deze week kan in Estland alweer een stap(je) in de goede richting worden gezet, in september weten we pas echt meer.

Veel talent

Maar er is veel meer: de jeugdlichtingen bulken van het talent, veel teams geven de jeugd een volmondige kans op het hoogste niveau, ... Het gaat goed met de jeugd in ons land.

Ook zij mogen in de toekomst dromen van avonturen in het buitenland, de ervaringen die ze dit (en volgend) seizoen opdoen in de Super League nemen ze alvast mooi mee.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e Klasse

Nieuwste reacties