Janice Cayman getuigt: "Tessa Wullaert is de dj van dienst"

Janice Cayman getuigt: "Tessa Wullaert is de dj van dienst"
Foto: © photonews

Vorig jaar waren er al vijf FLames die in het buitenland speelden, dit seizoen gaan er daar nog minstens vier bijkomen. En het kan nog veel meer worden. 'Ancien' in het buitenland is Janice Cayman.

Cayman studeerde enkele jaren in de Verenigde Staten en speelt al jarenlang in de Franse competitie. De aanvalster - die ook soms in de verdediging werd gebruikt - speelt daar al een tijdje bij Juvisy. Bij de Red Flames is ze ook vaak een van de uitblinksters.

Samen met onder anderen Aline Zeler hoort ze ook bij de kapiteins van de ploeg en dus heeft ze wel een en ander in de pap te brokkelen. Al heeft ze voor de match vooral een dienende rol.

Altijd eerst de linkerschoen aantrekken -

"Ik breng de muziekinstallatie mee, maar het is Tessa (Wullaert, nvdr) die zich met de muziek zelf bezighoudt. Met oortjes doe ik al even niet meer mee, een beetje muziek mag wel."

"Toch hou ik me liever even rustig bezig. De uren voor de partij zit ik toch enkel met de match in mijn hoofd." En of Cayman dan nog wat bijgelovige trekjes heeft? "Toch wel: ik zal altijd eerst mijn linkerschoen aantrekken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws