Rust voor de Belgian Red Flames na knappe zege? Vergeet het maar!
Rust voor de Belgian Red Flames na knappe zege? Vergeet het maar!
Foto: AVL

De Belgian Red Flames hebben hun voorbereiding richting EK 2017 in Nederland ingezet met een propere thuiszege tegen Rusland. Maar zondag staat nog een duel met de Russen op het programma, geen tijd dus om te slabakken.

Ives Serneels wilde van de wedstrijden tegen Rusland gebruik maken om een aantal dingen uit te testen. Verder wil hij er vooral voor zorgen dat zijn groep in een zo best mogelijke conditie aan het EK kan beginnen.

Zoals we eerder al schreven zal dat gebeuren via oefenwedstrijden tegen Nederland en Denemarken in november, de testings in januari, de Cyprus (of Algarve) Cup in maart en nog een fikse voorbereiding vlak voor het EK. "We moeten elke FIFA-datum ten volle benutten."

En dus staat er deze vrijdag een druk programma klaar voor de Flames. Mét een ochtendtraining om 8 uur, voor het ontbijt, begon het al bij het krieken van de dag. Het voordeel van Martin's Red, een hotel op 25 meter (letterlijk) van het oefenveld. Het namiddagprogramma is iets rustiger voor de Flames, al staat er voor de bankzitters van gisteren nog een training op het programma.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League - Play-off 1

Nieuwste reacties