Flames berusten niet na 3-0 zege: "Zondag minstens even goed doen"
Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt vanuit Tubeke
| 0 reacties

Belgian Red Flames willen Rusland zondag voor tweede keer opzijzetten

Flames berusten niet na 3-0 zege: "Zondag minstens even goed doen"
Foto: © photonews

De Belgian Red Flames zijn aan hun EK-voorbereiding begonnen met een klinkende overwinning tegen Rusland: 3-0. Zondag staat de reprise op het programma. "Dan kunnen we nog beter doen", klinkt het in koor.

"Het was een goede oefenmatch. We hebben veel kansen gekregen, we hebben onze niveau kunnen aanhouden en er waren veel positieve zaken te vermelden", opende Lenie Onzia de debatten. "Zondag kunnen we misschien nog beter doen, maar we gaan minstens voor hetzelfde."

"Ik had Rusland iets beter ingeschat. Veel indruk maakten ze niet op de Algarve Cup en ook nu konden we van hen winnen", pikte Tessa Wullaert in. "We moeten van dit soort wedstrijden leren, want we willen het hele jaar door goed spelen en oefenmatchen tot een goed einde brengen. Ook tegen Nederland en Denemarken, maar eerst kijken we naar het tweede duel tegen Rusland."

Want: "Rusland kwam woensdag pas aan in Tubeke en had misschien nog wat tijd nodig om te acclimatiseren", beseft Janice Cayman. "Misschien dat ze zondag dan ook sterker voor de dag zullen komen. We moeten in ieder geval voorbereid zijn." Het tweede duel met Rusland is zondag om 15 uur. Wij volgen ook die wedstrijd met argusogen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws