Heleen Jaques ziet Anderlecht groeien in de Super League

Heleen Jaques ziet Anderlecht groeien in de Super League
Foto: © Louis Evrard

Anderlecht en Gent deelden afgelopen vrijdag de punten in Tubeke. Voor Belgian Red Flame Heleen Jaques een teken dat paars-wit wel degelijk aan de weg naar boven bezig is.

Na zeven speeldagen stond Anderlecht al op een behoorlijke afstand van de leiders, maar in het tweede deel van zeven speeldagen werd gelijkgespeeld tegen Genk en Gent én gewonnen van Standard. 5 op 9 in de toppers, gekoppeld aan 9 op 9 tegen de 'kleinere' teams kan dat een marstabel zijn waarmee je vrij ver kan lopen.

"We waren vooraf een van de titelfavorieten, maar begonnen wat aarzelend aan het seizoen", beseft ook Heleen Jaques. "Maar we spelen nog steeds mee rondom de top-3 en het seizoen is sowieso nog erg lang. We worden elke week beter, het is echt wel aan het keren."

"We krijgen soms nog ongelukkige tegendoelpunten tegen, maar we werken hard op training om onze mankementen weg te werken. De Super League is en blijft een competitie waar je van elke tegenstander moet opletten. Het is niet te vergelijken met de BeNe League, maar er is veel jeugdig talent dat zich toch kan ontwikkelen bij de verschillende teams."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties