Goal van de week: welke van deze drie pareltjes krijgt uw voorkeur?

Tim Bex
Tim Bex
| 0 reacties
Goal van de week: welke van deze drie pareltjes krijgt uw voorkeur?

Afgelopen dagen speelden de Belgian Red Flames enkele oefeninterlands. Nederland werd verslagen, Denemarken bleek een maatje te sterk. In beide wedstrijden vielen er mooie doelpunten, maar ook in een andere interland viel er een pareltje. Welk verkiest u?

1. Davina Philtjens (Belgian Red Flames)

In de 3-2 overwinning bracht Philtjens de Red Flames nét voor rust terug op gelijke hoogte. Jana Coryn zette zich heerlijk door op het middenveld en kon Tessa Wullaert bereiken. Zij schilderde de bal perfect op het hoofd van Davina Philtjes. Bekijk de beelden hieronder.

2. Jodie Taylor (Engeland)

Onze nationale ploeg zette Nederland nipt opzij, maar ook Engeland had het moeilijk met onze Noorderburen. Een kwartier voor het einde werd een counter perfect uitgespeeld en Jodie Taylor stifte de bal heerlijk over de Nederlandse doelvrouw. Bekijk de beelden hieronder.

3. Davinia Vanmechelen (Belgian Red Flames)

In de tweede interland kregen de Belgian Red Flames het sterke Denemarken tegenover zich. De Belgen leken niet opgewassen tegen de Denen, maar het mooiste doelpunt van de partij kwam ongetwijfeld van Davinia Vanmechelen. Bekijk de beelden hieronder.

De interlandperiode zit er nu op en de Flames keren terug naar hun clubs. Rest er ons nog één vraag: Welk doelpunt vindt u het mooiste? Stem hier!

Welk doelpunt vond u het mooiste?

33%
0%
33%
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws