Belgian Red Flames laten 'leepheid' zien: "Toont dat we wakker waren"

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt vanuit Denderleeuw
| 0 reacties
Belgian Red Flames laten 'leepheid' zien: "Toont dat we wakker waren"
Foto: © photonews

De Belgian Red Flames tankten tegen Rusland flink wat vertrouwen. Niet alle kansen werden afgemaakt, maar de doelpunten kwamen er wel na ongeziene leepheid van de Flames. En dat stemde Tessa Wullaert en Ives Serneels tevreden.

"Na de 1-1 tegen Japan was er misschien een beetje euforie, omdat dat tegen de WK-finalist was. Maar Spanje heeft ons opnieuw met de voetjes op de grond gezet en dat hebben we opgepikt tegen Frankrijk. De match tegen Rusland was wel goed voor het vertrouwen, we konden de bal goed rondspelen."

"De eerste goal viel een beetje uit het niets, want toen hadden we nog niet veel kansen gekregen. En ook de 2-0 toont dat we wel wakker waren, dat zijn positieve zaken", aldus Tessa Wullaert na de overwinning tegen Rusland.

Ook de bondscoach zag daarin iets positiefs: "Die alertheid bij de 2-0 had ik in het verleden nog nooit gezien. In een moment dat niemand het verwacht leep kunnen zijn? Dat stemt me tevreden. In de tweede helft voetbalden we goed door, dat was aangenaam om zien. En de mentaliteit zat ook goed bij iedereen, zelfs de invallers."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties