Nicky Van Den Abbeele: sfeermaakster, pingpongkampioene en erg polyvalent
Nicky Van Den Abbeele: sfeermaakster, pingpongkampioene en erg polyvalent
Foto: © photonews

De selectie van 23 Red Flames voor het EK is bekend. Op 16 juli om 20.45 uur spelen ze hun eerste wedstrijd tegen Denemarken, elke dag stellen we jullie een Red Flame voor op datzelfde uur om alvast warm te lopen. Vandaag: Nicky Van Den

Nicky Van Den Abbeele werd geboren op 21 februari 1994 en is een erg polyvalente speelster. Zowel in de verdediging als op het middenveld kan ze op verschillende plaatsen overweg.

"Dat is mijn sterkte en ook een beetje mijn zwakte, want ik kan overal goed uit de voeten, maar weet ook wel dat ik op geen enkele positie voorlopig de beste ben binnen de Red Flames. Maar ik ben er klaar voor om mijn steentje bij te dragen waar nodig."

Ook naast het veld heeft Van Den Abbeele meer dan haar waarde. Altijd in voor een grapje, vaak teamgenotes aanvurend en ook in de spelletjes onderling een kei. Een spelletje Kubb gaat niet altijd even vlot, maar de pingpongkampioene is ze zeker wel.

"Ik zal de komende dagen nog wel wat in de 'speelkamer' van het hotel in Tilburg te vinden zijn", kon er een lachje af bij de sympathieke Red Flame die na het EK 2017 Anderlecht inruilt voor Ajax Amsterdam.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League - Play-off 1

Nieuwste reacties