Reactie Wullaert 'Man of the Match': "23 Flames van de match" en "Wisten dat er druk was"

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt vanuit Breda, Nederland
| 0 reacties
Wullaert 'Man of the Match': "23 Flames van de match" en "Wisten dat er druk was"
Foto: © photonews

De Belgian Red Flames wonnen op overtuigende wijze van Noorwegen en doen zo nog helemaal mee in de strijd om de kwartfinales. Tessa Wullaert werd iets lager uitgespeeld op het veld en deed het daar - in de wisselwerking met Janice Cayman - prima. Ze werd dan ook uitgeroepen tot Flame van de match.

"Maar ik denk dat er vandaag 23 Flames van de wedstrijd waren", was Tessa Wullaert enorm trots op de prestatie van de hele ploeg. Inclusief de bankzitters zelf, want de Flames streden als echte leeuwinnen (geen Oranje) en doen zo nog helemaal mee voor de kwartfinales.

"We stonden er als team en legden er defensief absoluut onze kop voor", aldus de aanvalster. Die nu iets lager werd uitgespeeld: "Of dat het verschil heeft gemaakt? Misschien speelde het mee, maar we hebben gewoon weinig weggeven en zijn er goed uitgekomen."

"Dat we met twee doelpunten onze bekroning krijgen? Dat is enorm leuk. We wisten dat er druk was en dat verliezen een afknapper zou kunnen worden. We hebben een mooie reactie daarop getoond. Het was een verdiende overwinning, in balbezit hebben we durven voetballen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties