Hoe goed hebben Lenie Onzia en Elke Van Gorp geslapen na match vol adrenaline?
Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt vanuit Rijen (Tilburg), Nederland
| 0 reacties
Hoe goed hebben Lenie Onzia en Elke Van Gorp geslapen na match vol adrenaline?
Foto: © photonews

De Belgian Red Flames pakten op mooie wijze een 2-0 overwinning tegen Noorwegen en doen zo nog helemaal mee om de prijzen in de groep. We polsten the day after naar de gevoelens en sentimenten bij enkele cruciale speelsters.

Elke Van Gorp schreef geschiedenis met het allereerste doelpunt ooit van een Flame op het EK. Een dagje later was de eerste emotie al een beetje ingedaald. "Dat er hier nu weer enkele honderden fans staan en dat ze ons zo ondersteunen, dat blijft wel prachtig. En ik heb inderdaad heel veel berichtjes gekregen."

Ze had ook niet goed geslapen, al had dat niet meteen met adrenaline te maken: "Ik had nog wat last aan de schouder van dat duel op het einde. Ik ben nogal een woeler in mijn bed, dus deed het behoorlijk pijn." Een beetje werk voor de kinesisten dus, al komt de match tegen Nederland niet in het gedrang.

Ook Lenie Onzia kon lachen na de overwinning tegen de Noren: "Een compleet ander gevoel dan anders. Natuurlijk lig je nog wel even wakker om na te denken over enkele fases. We speelden gelukkig al om 18 uur, dus uiteindelijk was het nog niet té laat voor ik in slaap viel."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League - Play-off 1

Nieuwste reacties