Jonge Flames trekken met deze selectie naar Portugal

Jonge Flames trekken met deze selectie naar Portugal
Foto: © Leo Stolck

Terwijl de A-Flames momenteel in Cyprus zitten in de WK-kwalificatievoorbereiding, gaan de U19 zich beginnen voor te bereiden op un eliteronde richting EK 2018. Inclusief een stage in Portugal.

De Flames komen op 1 maart samen in Tubeke voor een trainingsdag, van 4 tot 9 maart trekken ze daarna naar Portugal om er twee oefenduels te spelen.

De selectie voor de trainingsdag én de stage in Portugal is inmiddels bekend. Daarbij - uiteraard - ook flink wat 'High Potentials' die onlangs nog meetrainden met de A-Flames.

Selectie

Mariam Toloba, Tine Blomme, Marie Minnaert, Lowiese Seynhaeve, Shari Van Belle, Tiffanie Vanderdonckt en Ella Vierendeels zorgen ervoor dat KAA Gent met 7 hofleverancier is voor de stage, Genk (Gwen Duijsters, Yenthe Kerckhofs, Hanne Merkelbach en Amber Tysiak) en Standard (Samantha Harzé, Lisa Lichtfus, Zoé Van Eynde en Gwyneth Vanaenrode) vaardigen vier speelsters af.

Verder trekken ook Lore Asselberghs (OHL), Alessia Confalonieri (Brescia), Marie Van Caesbrouck (Anderlecht), Raquel Viane (Club Brugge) en Louise Wittouck (Egem) mee naar Portugal. Anais Bey-Temsamani (Gent), Kaily Dhont (Melsele), Chrystal Lermusiaux (Lille) en Emilie Watripont (Saint-Ghislain) komen meetrainen op 1 maart.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties