Red Flames op weg naar toeschouwersrecord: "Geeft kippenvel"

Red Flames op weg naar toeschouwersrecord: "Geeft kippenvel"
Foto: © photonews

De Belgian Red Flames zijn hot, zoveel is duidelijk. De voorbije weken werd een bijzonder grootse campagne opgezet om meer supporters in het stadion te krijgen tegen Portugal.

De match tegen Portugal moet het stadion kolken, want het WK is een droom en de Portugezen zouden stokken in de wielen kunnen steken.

Meer dan 6000 tickets zijn nu al verkocht voor het duel van vrijdag tegen Portugal. Het record - gevestigd tegen Engeland - staat momenteel op 6800 toeschouwers. Tot op heden zitten we al aan minstens 6700 tickets.

Nieuw record?

En daar zijn speelsters en coach erg tevreden mee. "Het EK heeft iets in gang gezet. Als je ziet dat er in Nederland bijvoorbeeld 30.000 tickets worden verkocht, dan zie je dat het vrouwenvoetbal in de lift zit", aldus bondscoach Serneels. "De fans kunnen ons steunen van bij de opwarming, dat kan echt een boost geven."

"Sinds het EK is er veel veranderd", klinkt het ook bij de speelsters quasi unisono. "Dit zijn nieuwe stappen in de goede richting. En nu willen we echt wel dat WK halen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties