Laura De Neve zet zich op mooie erelijst: "Normaal win ik nooit iets"
Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt vanuit Oostende
| 0 reacties

Laura De Neve zet zich op mooie erelijst

Laura De Neve zet zich op mooie erelijst: "Normaal win ik nooit iets"
Foto: © photonews

Laura De Neve won zondagnamiddag The Sparkle in Oostende en mag zich zo de beste voetbalster van de Belgische Super League noemen. Op de erelijst volgt ze enkele knappe namen op. De speelster van Anderlecht was dan ook bijzonder tevreden.

"Ik had het niet echt verwacht, maar ik ben natuurlijk wel blij dat ik deze trofee te strikken heb. Het had evengoed ook voor iemand anders van Anderlecht kunnen zijn, maar ik ben blij dat ik namens paars-wit deze prijs mee naar huis kan nemen. We hebben een goede ploeg en dat hebben we dit seizoen getoond."

"Deze prijs komt in de living, of bij mijn grootouders"

"Waar de trofee terechtkomt? Ik heb nog geen idee. Thuis, ergens in de living misschien. Of bij mijn grootouders misschien, zij zijn altijd grote fans. Ik zal misschien nog een paar trofeetjes moeten winnen om ze te kunnen verdelen, maar ik won normaal nooit iets ... op een prijs voor de fair-play na", aldus een lachende De Neve.

"Ik ben vooral trots op deze prijs, dat ik hem kon binnenhalen als verdediger. Dat ik een speelster als Lien Mermans, met een uitstekende vista, puur technisch top in België, kan opvolgen en ook Aline Zeler en Tessa Wullaert ... Het is een mooie erelijst waarin ik terechtkom. Mooi ook dat mijn seizoen niet onopgemerkt voorbijgegaan is."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League - Play-off 1

Nieuwste reacties