Sarah Wijnants droomt van de Champions League met Anderlecht: "Vroeger speelde ik hem alleen in de tuin ..."

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt
| 0 reacties
Sarah Wijnants droomt van de Champions League met Anderlecht: "Vroeger speelde ik hem alleen in de tuin ..."
Foto: © photonews

De vrouwen van RSC Anderlecht kennen vrijdag 22 juni hun lot wat betreft de voorrondes van de Champions League. Sowieso is het een droom voor de speelsters om in die competitie uit te komen.

Zo ook voor Sarah Wijnants, de winger van de RSC Anderlecht Vrouwen. "Goed starten in het nieuwe seizoen en samen toewerken naar de Champions League is voor ons het eerste echte doel. Dat is en blijft echt een droom voor mij."

Kunnen iets laten zien in de Champions League

"Ik heb al even mogen proeven van de echte Champions League met Standard in en tegen Frankfurt, een echte topploeg toen. Ik wil zeker nog eens zo’n poule doorkomen. Ik ben er zeker van dat we met Anderlecht die voorronde kunnen doorkomen en ook iets kunnen laten zien in die 1/16e finales, zowel individueel als collectief."

Want: Wijnants heeft er veel zin in: "Ik wil erg graag met paars-wit de Champions League spelen en ik kijk er naar uit. De Champions League was altijd een droom voor mij. Vroeger speelde ik alleen in de tuin Champions League op mezelf, nu kan ik ze écht spelen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties