Interview ? Elien Van Wynendaele spreekt over haar blessure en blikt vooruit op nieuwe seizoen bij KAA Gent Ladies

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt
| 0 reacties
? Elien Van Wynendaele spreekt over haar blessure en blikt vooruit op nieuwe seizoen bij KAA Gent Ladies
Foto: © Sus Sips

De KAA Gent Ladies zullen het ook in het nieuwe seizoen nog een tijdje zonder kapitein Elien Van Wynendaele moeten doen. De middenveldster is nog steeds aan het revalideren na een kraakbeenletsel.

"Ik ben ondertussen al een jaar buiten strijd, maar ben toch al ongeveer halfweg de revalidatie. Momenteel gaat alles goed, maar in 2018 al speelminuten maken zal vermoedelijk te vroeg komen", aldus Van Wynendaele.

"Ik hoop wel in het begin van 2019 er opnieuw bij te lopen. Ik heb hen vooral gemist, zij mij misschien ook wel. Ik probeer zo vaak als mogelijk op training aanwezig te zijn, om de druk bij iedereen weg te houden en er langs de kant te zijn voor de ploeg. Plezier is ook belangrijk."

Terug op een voetbalveld staan is een droom momenteel

"Iedereen droomt ervan om met deze ploeg prijzen te pakken en we willen dat ook realiseren, maar we gaan het op het veld moeten bewijzen. Ik de joker op het einde van het seizoen? Op dit moment is terug op een veld staan al een droom, maar ik werk heel hard om er zo snel mogelijk te staan."

Het volledige interview met Elien Van Wynendaele over haar blessure, revalidatie en de ambities van de KAA Gent Ladies in het seizoen 2018-2019 kan je hieronder bekijken. Opgelet: het laden van de beelden kan even in beslag nemen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties