Svelta Melsele komt met prachtig eerbetoon (en knappe overwinning) voor Jella Lauwens: "Eens te meer onze twaalfde vrouw"

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt
| 0 reacties

Svelta Melsele won afgelopen weekend met 5-2 van Tongeren. Maar dat is niet wat we ons achteraf zullen heugen. Het was een mooi eerbetoon aan Jella Lauwens, meer dan ooit de twaalfde man van Melsele.

Jella overleed enkele weken terug in een smartelijk verkeersongeval op de E17, waardoor haar club Svelta Melsele de voorbije weken niet in actie kwam in de eerste nationale van het vrouwenvoetbal.

Na een paar heel moeilijke weken werd tegen Tongeren wél gespeeld. En gewonnen, met 5-2 van de Limburgers in een heel speciale wedstrijd.

"We wilden er per se staan voor Jella, we hadden er keihard voor getraind. Motiveren was niet nodig, maar ik ben het wel blijven doen", aldus coach Karim Didi.

"Jella is onze 12e vrouw, want 12 is haar nummer. Dat shirt hebben we gewoon in onze cabine gehangen voor de wedstrijd." Er werden ook ballonnen opgelaten, een minuut geapplaudisseerd en onder het logo van Svelta Melsele prijken vanaf heden de initialen van Jella Lauwens. Rust zacht, lieve Jella.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e Klasse

Nieuwste reacties