Red Flames likken wonden na late tegentreffer: "Halfuurtje ontgoocheling, dan naar dinsdag ..."

Redactie vanuit Leuven
| 0 reacties
Red Flames likken wonden na late tegentreffer: "Halfuurtje ontgoocheling, dan naar dinsdag ..."
Foto: © photonews

"Als je twee keer op voorsprong komt, dan mag je het eigenlijk niet meer uit handen geven." Tessa Wullaert vatte samen wat iedereen dacht na een avondje aan Den Dreef. Al zijn er nog steeds kansen ...

De ontgoocheling was er toch wel bij alle speelsters en de coach na de late 2-2 van de Zwitsers in Leuven, waardoor het nog een zware dobber wordt dinsdag om de finale van de play-offs te halen voor de Belgian Red Flames.

"We hebben nochtans een goede wedstrijd gespeeld", vond Davinia Vanmechelen. "Daarom is de ontgoocheling ook niet te groot, want we hebben dinsdag nog een wedstrijd waarin we het kunnen goedmaken en de kwalficatie kunnen afdwingen."

Eventjes ontgoocheling

Een gevoel dat ook leefde bij bondscoach Ives Serneels: "Nu is er eventjes die ontgoocheling, maar dan moet de focus snel op dinsdag worden gelegd. De speelsters hebben goed gereageerd na de 1-1, nu zullen ze ook wel goed reageren."

"Vergeet niet dat we niet tegen Janneke en Mieke hebben gespeeld, het was een fysiek erg zware en felbevochten partij. We hebben dinsdag nu nog om de kwalificatie af te dwingen", aldus nog de bondscoach meteen na de match.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties