Janice Cayman bezorgt Red Flames mooi gelijkspel in Spanje

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt
| 0 reacties
Janice Cayman bezorgt Red Flames mooi gelijkspel in Spanje
Foto: © Sevil Ɩktem

De Red Flames stonden voor hun tweede oefenwedstrijd op Spaanse bodem en namen het daarin in het Estadio Cartagonova op tegen Spanje.

De Red Flames begonnen met een vrij jong team aan de debatten: Davina Philtjens en Janice Cayman werd lange tijd rust gegund, Tessa Wullaert werd na blessure ook aan de kant gehouden.

Lange tijd konden de Flames de indruk wekken naar een 0-0 gelijkspel op weg te gaan. Andrea Falcon had voor de pauze al drie goede kansen en Evrard moest ook goed redden op een inzet van Bonmati.

Zo gingen we met een brilscore rusten, al kraakten de Flames na de koffie alsnog onder de hoge druk. Falcon met de prima pass, Alba Redondo Ferrer zorgde voor de 1-0.

Dan toch maar Cayman en Philtjens brengen, dacht Ives Serneels een kwartier voor tijd. Het rendeerde meteen, want vlak voor tijd kon Janice Cayman alsnog de gelijkmaker scoren.

Daar bleef het ook meteen bij en zo pakten de Red Flames een knap gelijkspel op karakter tegen een vooraanstaand tegenstander, al werden ook bij Spanje heel wat topspeelsters niet opgesteld.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties