Tine Schryvers vond eindelijk opnieuw rust op het veld: "En nu wil ik Gent aan prijzen helpen"

Tine Schryvers vond eindelijk opnieuw rust op het veld: "En nu wil ik Gent aan prijzen helpen"
Foto: © SusSips

Tine Schryvers kwam afgelopen winter terug uit Zweden naar de Belgische competitie, waar ze een contract tekende bij de KAA Gent Ladies. Van die stap heeft ze nog steeds geen spijt, integendeel zelfs.

In de bekermatch tegen Woluwe kon Schryvers scoren én twee assists geven en zo lijkt de aanvalster van de KAA Gent Ladies er eindelijk helemaal opnieuw door te komen. "Hier heb ik heel hard voor gewerkt, dit is een match die heel veel deugd heeft gedaan."

Het was een moeilijk jaar geweest voor de aanvalster: "In Zweden werd ik door mijn trainster afgestraft als ik eens een hakje deed of eens een mooie actie probeerde. En dan moest ik voor straf soms gaan lopen. Verdedigen was er de eerste opdracht. Daardoor durfde ik zelfs niet eens meer vrijheid voetballen toen ik in Gent aankwam."

Opnieuw rust op het veld gevonden

En dus doet Gent als nieuwe stap enorm veel deugd: "Ik ben een andere Tine geworden. Ik krijg de vrijheid en de tijd om dingen te doen. De coach gaf me ook die raad om gewoon te voetballen, hij heeft me geholpen mezelf opnieuw te vinden."

60%

"De eerste maanden wilde ik sowieso rustig aan doen, want ik was nog niet helemaal wedstrijdfit in januari. Gent heeft me helpen fit worden. De laatste paar weken ben ik voor mezelf wel op de gas gaan staan om mezelf uit de comfortzone te halen."

En dus gaat het nu al véél beter met Schryvers: "Maar ik zit nog maar op 60% van mijn mogelijkheden, dus er is zeker nog groeimarge. Ik heb opnieuw rust gevonden op een voetbalveld, dat was al heel belangrijk voor me. Nu wil ik Gent aan prijzen helpen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws