Ives Serneels tevreden na gelijkspel tegen Engeland: "Promotie voor het vrouwenvoetbal tegen tweede beste ploeg ter wereld"

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt vanuit Leuven
| 0 reacties
Ives Serneels tevreden na gelijkspel tegen Engeland: "Promotie voor het vrouwenvoetbal tegen tweede beste ploeg ter wereld"
Foto: © photonews

"Jammer dat de 3-3 op die manier nog moet vallen, want ik vond dat we op dat moment zelfs nog de controle hadden." Ives Serneels toonde zich een gelukkige bondscoach na een knap gelijkspel tegen Engeland.

"Dit was toch opnieuw wat promotie voor het vrouwenvoetbal tegen het tweede beste land van de wereld. In de halve finales van het WK hadden ze kunnen winnen van de USA, als je dan ziet wat wij tegen hen brengen ...", was Ives Serneels tevreden na de 3-3 tegen Engeland.

Vraagtekens verdwenen

"Het maakt me blij inderdaad. Ik ben ook blij dat de vraagtekens die er vooraf misschien waren over een aantal speelsters die nog wat weinig minuten hadden gemaakt nu weg zijn, want ik denk dat er niemand ten onder is gegaan."

"Dat zijn goede dingen om mee te nemen naar dinsdag, al zal het tegen Kroatië een heel andere wedstrijd worden dan tegen Engeland."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties