Anderlecht wil absoluut door naar achtste finales CL: "Hebben nog veel in onze mars"

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt
| 0 reacties
Anderlecht wil absoluut door naar achtste finales CL: "Hebben nog veel in onze mars"
Foto: © photonews

Anderlecht neemt het op het middaguur al op in en tegen BIIK Kazygurt in de terugwedstrijd van de zestiende finales van de Champions League. Het is alle hens aan dek voor paars-wit.

Na de 1-1 uit de heenwedstrijd zal het in de terugwedstrijd zaak zijn om zeker te scoren en ook proberen de nul te houden. Bovendien zal het dat moeten doen zonder de geschorste Laura Rus, die tegen dubbel geel aanliep in de heenwedstrijd.

"Alls is zeker nog mogelijk. We willen daar zeker scoren en ons proberen te plaatsen. BIIK heeft veel Europese ervaring en dat hebben ze getoond door kalm te blijven in de heenwedstrijd tegen ons", beseft Charlotte Tison.

Veel in de mars

"Maar wij kunnen daar enkel van leren en daar op een bepaald moment in de wedstrijd misschien ook een resultaat proberen te gaan vasthouden", aldus de Red Flame van RSC Anderlecht.

"Fysiek zijn we klaar, al is 1-1 een betere uitgangspositie voor de Kazachen", pikte Britt Vanhamel in. "Maar we willen ervoor knokken. We zagen al beelden van een aanvallender Kazygurt, maar ook daar zullen we op voorbereid zijn. We hebben nog veel in onze mars en willen dat laten zien."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties