Tessa Wullaert in dipje bij en met Manchester City? "Contract loopt af"

Bart Vandenbussche
Bart Vandenbussche
| 0 reacties
Tessa Wullaert in dipje bij en met Manchester City? "Contract loopt af"
Foto: © photonews

Bij de nationale ploeg grossiert ze in goede prestaties - afgelopen vrijdag nog twee mooie assists in Kroatië. Maar bij Manchester City loopt het voorlopig niet zo goed dit seizoen voor Tessa Wullaert.

De club ligt eruit in de Champions League, verloor al in een bekercompetitie en ging in de competitie onderuit tegen Arsenal: de doelen - nog meer prijzen pakken dan vorig seizoen en er vooral ook met de titel vandoor gaan - zijn voorlopig veraf voor Wullaert en Manchester City.

Aflopend contract

"We zijn echt niet goed bezig en we komen ook tot weinig kansen", aldus Wullaert daar zelf over op maandag in Leuven, in aanloop naar het duel van de Flames tegen Litouwen. "De coach is van systeem veranderd en is momenteel ook nog wat zoekende."

Wullaert zelf? Die speelde ook nog niet al te veel dit seizoen: "Ik ben wat de dupe van het nieuwe systeem en speelde nog niet op mijn beste positie. Als buitenlander heb je misschien wel een nadeel in Engeland tegen al de Engelse speelsters. Maar ik panikeer niet. En als ik niet meer gebruikt zou worden, dan loopt mijn contract toch af aan het einde van dit seizoen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties