Vrouwen OH Leuven nemen na rust afstand van Club Brugge en verstevigen tweede plek

In de Super League stond op woensdagavond nog een vierde duel op het programma. Daarin kregen we een gekke tweede helft voor de kiezen.

De vrouwen van OH Leuven konden met een overwinning tegen Club YLA hun tweede plaats verstevigen en nog enigszins druk zetten op Anderlecht, dat vrij was op speeldag 6.

3-0

Na de eerste 45 minuten was er nog niet gescoord in het Leuvense, na de pauze ging het plots wel snel allemaal.

Zenia Mertens opende de score, een tiental minuten later was er een eigen doelpunt van Club Brugge en in het slot kon Eurlings er zelfs nog 3-0 van maken.