Anderlecht zet na dubbele achterstand puntjes op de i en wint Clasico met vooroorlogse cijfers

In de Super League stond op dinsdagavond al een echte Clasico op het programma. En dat werd een enorm spectaculair duel.

Anderlecht is sinds dit weekend kampioen en op bezoek bij Standard wilde het nog even een visitekaartje afgeven.

De start was echter matig en vanop strafschop kon Gelders er 1-0 van maken, halfweg de eerste helft verdubbelde Vanmechelen op Sclessin zelfs de voorsprong.

Daarna ging de motor bij Anderlecht echter aanslaan. En hoe! Wullaert zorgde voor de aansluitingstreffer voor rust.

Na de koffie ging het snel: Van Gorp (2x), Wullaert (2x), Maximus en in de slotminuut ook nog Vanhamel zorgden voor een 2-7 einduitslag.