TOTW: Dit is ons dreamteam voor speeldag 3 op het EK

Redactie
| 0 reacties
TOTW: Dit is ons dreamteam voor speeldag 3 op het EK
Foto: © SC

Ook dit seizoen gaan we elk weekend op zoek naar de elf beste spelers van de speeldag. Maar we verruimen ook al eens graag onze blik, bijvoorbeeld naar het EK vrouwenvoetbal.

Doel

Op speeldag 3 trekken we voor onze doelvrouw van de speeldag bij de noorderburen, waar Van Domselaar als invaldoelvrouw het prima deed. Met heel wat reddingen hield ze Zwitserland op afstand, zeker bij 1-1 deed ze heel wat prima reddingen om kwalificatie te verzekeren.

Verdediging

Achterin kiezen we voor drie sterke speelsters. Kleinheme scoorde voor Duitsland en hield de nul, Schnaderbeck was als kapitein van belang voor Oostenrijk en Kees maakte ook voor de UEFA indruk door te helpen de nul te houden met de Flames.

Middenveld

Op het middenveld kunnen we niet naast een paar hele sterke speelsters. Wullaert was heel sterk voor de Belgen en nam het team op sleeptouw, Bonmati deed hetzelfde voor Spanje, terwijl Asslani (1 goal) en Angeldal (2 goals) indruk maakten bij Zweden. 

Aanval

Voorin kiezen we voor de doelpunten van de ingevallen Russo (2x) en Leuchter (2x), terwijl ook Malard van belang was met een doelpunt.

Dat levert dan onderstaand elftal op:

© AVL
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties