Vrouwen OH Leuven tonen ambitie met langdurige contracten

Vrouwen OH Leuven tonen ambitie met langdurige contracten
Foto: © photonews

Bij OH Leuven zijn ze volop verwikkeld in een titelstrijd in de Super League. Ondertussen werken ze ook al aan de toekomst.

In die optiek zijn ze bij de Leuvenaars volop bezig met de ploeg voor volgend seizoen samen te stellen. En dus komt er stilaan nieuws naar buiten.

Te beginnen een aantal interessante contractverlengingen. De 18-jarige flankverdedigster Saar Janssen heeft een nieuwe verbintenis getekend tot 2026.

Saar Janssen
© photonews

Dit seizoen konden de Leuvenaars weinig van haar diensten gebruik maken door een langdurige blessure, naar volgend seizoen toe is ze opnieuw klaar om te knallen.

Ook Linde Veefkind blijft bij OHL. Zij tekende een nieuwe verbintenis tot juni 2025. En daar is de 22-jarige verdedigster blij mee.

Mooie stappen

“Ik heb mooie stappen mogen zetten de afgelopen twee jaar en het is mooi dat de club vertrouwen in mij toont door mij een tweejarig contract te geven."

"We zijn aan een verhaal begonnen dat verre van afgelopen is. Ik kan samen met de club nog stappen zetten en heb het erg naar mijn zin in Leuven.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws