Julie Biesmans legt uit waarom ze voor OH Leuven koos

Julie Biesmans legt uit waarom ze voor OH Leuven koos
Foto: © photonews

Julie Biesmans kondigde vorige week haar vertrek aan bij PSV Eindhoven. Ondertussen is de nieuwe bestemming ook geweten.

Na Tine De Caigny komt er nog een Red Flame terug naar de Belgische competitie, zo blijkt. Julie Biesmans heeft haar keuze gemaakt.

De speelster keert na een avontuur bij het Nederlandse PSV Eindhoven terug naar België en tekende ondertussen bij OH Leuven.

Julie Biesmans
© photonews

“Ik koos voor Leuven omdat ik hier een ambitieuze en heel professionele club zie. Ze hebben de afgelopen jaren al stappen vooruit gezet en tonen dat ze die nog willen zetten", aldus Biesmans in een reactie op de clubwebstek. 

"De hele werking van de club sprak me enorm aan.  Ik was toe aan een nieuw avontuur en het voelt aan als de juiste keuze voor mij. Het moment was gekomen om wat dichter bij huis te spelen."

Ervaring

"Ik heb in het verleden een aantal keren contact gehad met Leuven en dat voelde altijd goed aan, maar nu was het momentum juist.”

“Ik breng heel wat ervaring, zowel uit binnen- als buitenland, mee naar Leuven. Zeker de ervaring op internationaal niveau wil ik overbrengen op het jonge team dat OH Leuven toch nog is. Ik kan ook rust brengen in het spel en dat kan misschien helpen in bepaalde wedstrijden om het hoofd koel te houden.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties