Titelstrijd eerste nationale opnieuw helemaal open: Aalst wint ruim van Westerlo

Geen voetbal in de Super League dit weekend. De Red Flames spelen namelijk twee keer tegen Engeland en dus geen voetbal op het hoogste niveau. In eerste nationale werd wél gevoetbald en dat leverde heel wat sensatie op.

In de eerste nationale van het vrouwenvoetbal was het wel opnieuw tijd voor een nieuwe speeldag. En alvast met één absolute topper om enorm naar uit te kijken, want twee van de titelkandidaten namen het tegen elkaar op.

Eendracht Aalst nam het in eigen huis op tegen de ongeslagen leider Westerlo. En de Ajuinen wilden maar wat graag de scalp nemen van de Kemphanen, met heel wat supporters die achter hen stonden in het Pierre Cornelisstadion.

5-1

Halfweg de eerste helft ging het plots snel. Een owngoal, Suenens en Van Mullem maakten er in tien minuten 3-0 van. Meteen ook de ruststand. Net na rust maakte Suenens haar tweede van de namiddag en was de match gespeeld.

De ingevallen Mette Mertens maakte snel de eerredder, maar verder kwam Westerlo nooit. Loes Van Mullem maakte met haar tweede van de namiddag de pil nog wat bitterder. Aalst is nu de enige ongeslagen ploeg in de reeks en nadert tot op een punt van leider Westerlo.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties