18-jarige dochter van Karl Vannieuwkerke maakt grote sier in vrouwenvoetbal: "Papa vurige supporter"

18-jarige dochter van Karl Vannieuwkerke maakt grote sier in vrouwenvoetbal: "Papa vurige supporter"
Foto: © Photonews

Famkes Merkem speelde afgelopen weekend 1-1 gelijk bij KVK Tienen en blijft zo meedraaien in de subtop van de Eerste Nationale in het vrouwenvoetbal. Met dank ook aan een bekende 'dochter van'.

Mare Laridon zorgde voor het doelpunt voor Famkes Diksmuide Merkem in Tienen. Door de 1-1 heeft het team nu 14 op 27 en draait het mee in de subtop van Eerste Nationale. Het staat op de zevende plaats en is zo de beste West-Vlaamse club in de reeks.

Enkel Club YLA en Zulte Waregem uit de Super League doen dus beter dan de trots van de Westhoek. En bij het team speelde ene Marte Vannieuwkerke afgelopen weekend ook opnieuw 80 minuten mee. En dat is inderdaad de dochter van presentator Karl Vannieuwkerke.

Vurige supporter

De 18-jarige Vannieuwkerke wordt steeds belangrijker voor haar team en is een van de drijvende krachten achter het team, waar haar vader een paar jaar geleden samen met Imke Courtois onder meer investeerde. En de jongedame zit ondertussen al aan haar derde seizoen.

"Als het mogelijk is, komt papa altijd kijken. Of hij dan een van mijn trouwste supporters is? In elk geval een van de meest vurige supporters", aldus Vannieuwkerke over de zaak in Het Nieuwsblad.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties