Den aftrap: twee Belgische speelsters dompelen ons onder in wereld van Champions League met nieuwe podcast

Den aftrap: twee Belgische speelsters dompelen ons onder in wereld van Champions League met nieuwe podcast
Foto: © photonews

De Champions League voor vrouwen is opnieuw begonnen. Op dinsdag 14 november stonden de eerste groepswedstrijden op het programma. Hoog tijd om even te verdiepen dus? Dat zijn twee Belgische speelsters alvast van plan.

Diede Lemey (27) is Belgian Red Flame en speelt na vijf jaar in Italië nu bij het Nederlandse Fortuna Sittard. Ella Van Kerkhoven (29) speelt dan weer bij KRC Genk, maar kennen we ook van bij OH Leuven en RSC Anderlecht onder meer.

Samen hebben ze nu beslist om ons te willen onderdompelen in de wereld van de vrouwelijke Champions League. En dat gaan ze vanaf heden doen met een podcast. Die hebben ze toepasselijk Den Aftrap genoemd.

Nieuwe podcast

De eerste aflevering met een voorbeschouwing op de eerste speeldag in de Champions League staat ondertussen online. De komende weken en maanden mogen we nog veel meer afleveringen verwachten, want de bedoeling is dat Lemey en Van Kerkhoven ons tot in de finale gaan bijstaan met analyses en achtergrondinformatie.

De podcast kan beluisterd worden via DEZE LINK. Geniet gerust mee van de eerste aflevering, die vanaf heden dus te beluisteren valt!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws