Lyon en Barcelona blijven het goed doen in Champions League voor vrouwen, killer Anderlecht ook prima bezig

Lyon en Barcelona blijven het goed doen in Champions League voor vrouwen, killer Anderlecht ook prima bezig
Foto: © photonews

In de Champions League voor vrouwen is de groepsfase ook deze week volop losgebarsten. En het leverde meteen een aantal interessante wedstrijden op. We zaten deze week klaar voor speeldag 2 in het kampioenenbal.

Groep A

In groep A Barcelona een heel goede zaak gedaan. Na een zege tegen Benfica Lissabon werd nu ook gewonnen op bezoek bij Eintracht Frankfurt. Freigang had de thuisploeg op voorsprong gebracht, na de pauze gingen de Catalanen erop en erover.

Dankzij twee keer Sara Paralluelo en tussendoor ook Mariona Caldentey werd het uiteindelijk liefst 1-3. Barcelona heeft zo 6 op 6, Frankfurt volgt met drie punten. Ook Benfica heeft nu drie punten, na een 1-0 thuisoverwinning tegen Rosengard.

Groep B

In groep B ging het voor veelwinnaar Olympique Lyon opnieuw goed, deze keer thuis tegen St Pölten. Er werd met 2-0 gewonnen dankzij een vroege goal van Daniëlle van de Donk en een owngoal meteen na de koffie.

Het verrassende Brann Bergen - in de voorrondes nog te sterk voor Anderlecht - heeft ook 6 op 6 na een zege tegen Slavia Praag. Het hield de punten in Noorwegen dankzij een 1-0 overwinning.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties