17-0! Westerlo haalt verschroeiend uit bij de vrouwen

17-0! Westerlo haalt verschroeiend uit bij de vrouwen
Foto: © Leo Stolck

In de eerste nationale van het vrouwenvoetbal was het alweer tijd voor een nieuwe speeldag. Met opnieuw heel wat doelpunten in diverse wedstrijden. Westerlo heeft geweldig hard uitgehaald.

Het ambitieuze Westerlo wil graag kampioen spelen en dan sportief promoveren naar de Super League. Het begon prima aan de competitie, maar verloor enkele weken geleden wel van Eendracht Aalst.

En dus wordt het sowieso een stevige strijd tot op het einde. Dit weekend haalden de Kemphanen bijzonder fors uit. Tegen hekkensluiter Chastre werd het liefst 17-0.

Vier hattricks voor de prijs van één

Mette Martens maakte een zuivere hattrick in negen minuten, goed voor de 5-0 tot 7-0. Ook Insaf Amezian en Britt Labro maakten een hattrick, de bij de rust ingevallen Chiara Wielockx deed zelfs nog straffer met vier goals in 45 minuten.

In de stand blijft Westerlo tweede op twee punten van Eendracht Aalst, weliswaar met een match minder gespeeld. De Ajuinen wonnen met 5-1 van KVK Tienen en maakten zo ook opnieuw de nodig indruk. Ook Gent B, Moldavo, Alken en Famkes Merkem horen bij de winnaars van het weekend. Moldavo blijft zo derde in de stand.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties