Beloften Anderlecht en Zulte Waregem maken er een spektakel van bij de vrouwen

Beloften Anderlecht en Zulte Waregem maken er een spektakel van bij de vrouwen
Foto: © Louis Evrard

In de eerste nationale van het vrouwenvoetbal was het alweer tijd voor een nieuwe speeldag. Met opnieuw heel wat doelpunten in diverse wedstrijden. Zo ook in de inhaalwedstrijden van de midweek.

Het ambitieuze Westerlo wil graag kampioen spelen en dan sportief promoveren naar de Super League. Het is ondertussen in een fameuze strijd verwikkeld geraakt met de Eendracht Aalst Ladies, die vorig seizoen nog in die reeks uitkwamen.

Maar deze midweek waren er een aantal duels in de aanloop daarheen. Dinsdagavond won KVK Tienen op bezoek bij Oud-Heverlee Leuven B met 1-2. Elisa Carravetta had de Leuvenaars op voorsprong gebracht, maar via Louise Scheers en oudgediende Maren Sempels trokken de Tienenaars de derby naar zich toe.

Spektakel op woensdag

Op woensdagavond speelden Anderlecht B en Zulte Waregem B een echt spektakelduel tegen elkaar. Emma Smet scoorde al in de eerste minuut de 0-1, via Lola Coessens was het snel 1-1. Waarop Jill Stevens haar duivels ontbond: 1-3 op het halfuur.

Alexis Taylor Thornton milderde tot 2-3, via Emma Lenoir werd het uiteindelijk een gelijkspel. Alle ploegen blijven wel in de middenmoot hangen door deze resultaten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties