Eerste Nationale vrouwen: Luiks winterweer helpt Eendracht Aalst virtueel nog iets steviger in het zadel

Eerste Nationale vrouwen: Luiks winterweer helpt Eendracht Aalst virtueel nog iets steviger in het zadel

In de eerste nationale van het vrouwenvoetbal was het alweer tijd voor een nieuwe speeldag. Met opnieuw heel wat doelpunten in diverse wedstrijden. Westerlo kwam echter niet in actie.

Het ambitieuze Westerlo wil graag kampioen spelen en dan sportief promoveren naar de Super League. Het begon prima aan de competitie, maar heeft ondertussen alweer twee wedstrijden minder gespeeld dan Eendracht Aalst.

Deze keer strooide het winterweer in Luik roet in het eten. Daardoor kon de wedstrijd tussen Club Luik en Westerlo niet worden gespeeld.

Aalst blijft maar winnen

Eendracht Aalst Ladies profiteerden van de zaak. Zij wonnen met 0-3 bij Standard B en hebben zo hun kloof weten te vergroten tot vijf punten in de stand, weliswaar met twee wedstrijden meer gespeeld. Chanel Vandenhouwe maakte er snel 0-1 van, via Marie Van Caesbroeck was het na twintig minuten al 0-2 en in de slotfase kon Stephanie Suenens er nog 0-3 van maken. 

Ook Club Brugge B, Anderlecht B, Genk B, Moldavo en Bergen konden de drie punten pakken dit weekend. Gent B en Merkem maakten er een spektakelduel van: 3-3. Moldavo blijft derde in de stand, op zeven punten van de Ajuinen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties