Kassie Missipo glashelder na zware nederlaag: "Heel veel emoties"

Kassie Missipo glashelder na zware nederlaag: "Heel veel emoties"
Foto: © photonews

De Belgian Red Flames gingen in Tilburg pijnlijk en zwaar onderuit tegen de Oranje Leeuwinnen. Na de 4-0 nederlaag was het voor de speelsters wonden likken, en tegelijk ook alweer vooruitkijken naar de barrages om in de Nations League A te blijven.

De Red Flames verloren met 4-0 in Nederland en moeten zo in februari nog barrages afwerken. De nederlaag in Tilburg kwam hard aan, ook bij de speelsters. "Nederland is een topploeg met veel kwaliteiten, die moet je geen twee kansen geven. We wisten dat het top moest zijn en we zijn daar niet in geslaagd", aldus Kassie Missipo bij Sporza.

"Ik kan nu niet te veel zeggen, want ik heb heel veel emoties en ik wil die eerst voor mezelf houden en dan een analyse maken. Het positieve is dat we boven de verwachtingen hebben gepresteerd over de hele campagne heen."

Zure eindnoot van mooie campagne

"Het is jammer, deze eindnoot is een beetje zuur na het parcours dat we hebben afgelegd. We mogen fier zijn op ons parcours, maar het is zuur om het zo af te sluiten. Je wil met veel grinta beginnen en je gaat met 4-0 verliezen uiteindelijk."

"We hoorden de score uit Schotland - Engeland, waar Engeland ook alles op alles moest zetten. En dus moest ook Nederland doorduwen en dat hebben we wel gemerkt. We gaven hen de kans om dat vertrouwen te pakken en door te duwen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties