Lyon en Barcelona blijven het goed doen in Champions League voor vrouwen en kunnen kwartfinale al ruiken

Lyon en Barcelona blijven het goed doen in Champions League voor vrouwen en kunnen kwartfinale al ruiken
Foto: © photonews

In de Champions League voor vrouwen is de groepsfase ook deze week volop losgebarsten. En het leverde meteen een aantal interessante wedstrijden op. We zaten deze week klaar voor speeldag 3 in het kampioenenbal.

Groep A

In groep A blijft Barcelona indruk maken. Het had eigenlijk geen kind aan het Zweedse Rosengard. Na een owngoal van Wik ging het via Paralluelo en Guijarro al naar 0-3 bij de koffie. En de Catalanen lieten het daar niet bij.

Na de pauze werd de score nog aangedikt tot 0-6 dankzij Bonmati, een strafschop van Caldentey en Martina Fernandez. Benfica deed een goede zaak tegen Frankfurt: Alidou zorgde voor het enige doelpunt van de wedstrijd. Barcelona heeft nu 9 op 9, Benfica volgt met 6, Frankfurt met 3 en Rosengard met 0 punten.

Groep B

In groep B ging het voor veelwinnaar Olympique Lyon opnieuw goed, deze keer thuis tegen Anderlecht-killer Brann Bergen. Er werd met 3-1 gewonnen, waardoor ook Lyon nog het maximum van de punten heeft.

St Pölten en Slavia Praag kwamen tegen elkaar niet verder dan een 0-0 gelijkspel, waardoor Brann Bergen met 6 op 9 ook nog vijf punten meer heeft dan die beide ploegen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

 Speeldag 1

Nieuwste reacties