Barcelona maakt Rosengard helemaal in en is zeker van kwartfinales Champions League

Barcelona maakt Rosengard helemaal in en is zeker van kwartfinales Champions League
Foto: © photonews

In de Champions League voor vrouwen is de groepsfase ondertussen ook volop bezig. En het leverde ook deze week een aantal interessante wedstrijden op. Ook op donderdag gingen we los met de vierde speeldag van de groepsfase alweer.

Groep A

In groep A blijft Barcelona indruk maken. Het had net als in de heenwedstrijd geen kind aan het Zweedse Rosengard. Na de 0-3 in Zweden gingen ze nu in eigen huis zo mogelijk nog wilder te keer. Eindstand? Maar liefst 7-0.

Walsh en Graham Hansen zorgden ervoor dat de Catalanen met 2-0 de rust in konden. Na de pauze dikte Paralluelo tot twee keer toe snel aan. Ook Pina en Torrejon deden de netten trillen, de 7-0 was een owngoal. 

In de stand heeft Barcelona 12 op 12 én een ongezien doelsaldo van 21-1. Het is nu al zeker van de kwartfinales. Wie meegaat in de groep is nog niet helemaal duidelijk, al heeft Benfica na een 1-1 gelijkspel bij Frankfurt nu wel de beste papieren.

Reuteler had de Duitsers op voorsprong gebracht, maar dankzij Nycole Raysla blijven de Portugezen drie punten voorsprong houden in de stand.

Stand groep A:

1. Barcelona 12
2. Benfica 7
3. Frankfurt 4
4. Rosengard 0

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws