Belgian Red Flames weten nu helemaal wat hen te wachten staat in voorjaar 2024

Belgian Red Flames weten nu helemaal wat hen te wachten staat in voorjaar 2024
Foto: © photonews

De Belgian Red Flames eindigden uiteindelijk derde in hun poule van de Nations League. En dus wacht er in februari een dubbele barragewedstrijd om degradatie naar de B-League van de Nations League te voorkomen.

Twee weken geleden werd er geloot voor die barrages. Daarin gingen de vier teams die derde werden in hun groep in de A-League gekoppeld aan de vier teams die tweede werden in hun groep in de B-League. Vier dubbele duels die in februari aan elkaar werden gekoppeld.

Voor de Flames werd het uiteindelijk Hongarije dat aan hen werd gekoppeld. Ondertussen is er meer duidelijkheid over het wat, waar en wanneer van dat dubbele duel. De heenwedstrijd wordt in Hongarije georganiseerd op 23 februari, vier dagen later staat de terugwedstrijd op het programma.

De match in Hongarije zal gespeeld worden in de Puskás Akadémia Pancho Aréna in Felcsút, waar onlangs Israël nog een aantal uitgeweken interlands afwerkte. De terugwedstrijd is normaliter 'gewoon' aan Den Dreef in Leuven, al is dat nog niet geofficialiseerd op de webstek van de UEFA.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

 Speeldag 1

Nieuwste reacties