Gent Ladies openen 2024 met klinkende zege

Gent Ladies openen 2024 met klinkende zege
Foto: © Louis Evrard

In de Super League stonden op vrijdagavond al twee duels op het programma. Daarbij werd ook een pittig duel uitgevochten tussen de KAA Gent Ladies en WS Woluwe. Met een klinkende thuisoverwinning tot gevolg.

De KAA Gent Ladies wilden in eigen huis maar wat graag uitpakken met een stevige thuisoverwinning om 2024 te openen. Dan moest het Brusselse WS Woluwe wel voor de bijl in Oostakker. En dat zou ook gaan lukken.

Amber Maximus opende al vrij snel de score, maar werd afgevlagd voor buitenspel. Even later leukte ze haar verjaardag alsnog op met een treffer, halfweg de eerste helft maakte ze er op een corner zelfs al 2-0 van voor de Buffalo's.

Twee keer Maximus en een keer Tailleu voor KAA Gent tegen Woluwe

Daar had WS Woluwe niets meer van terug. De ingevallen Zarah Taillieu maakte er na de koffie nog 3-0 van, de 4-0 kwam daarna nog dichter in de buurt dan de 3-1. Voor de Buffalo's een knappe eerste zege van het seizoen op die manier.

In de stand komen ze met 20 punten uit 13 wedstrijden nu naast KRC Genk in de stand. De kloof met play-off 2 is voorlopig zeven punten. Woluwe blijft laatste met 3 op 39.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties