Belgian Red Flames hebben steun van de supporters nodig tegen Hongarije

Belgian Red Flames hebben steun van de supporters nodig tegen Hongarije
Foto: © photonews

De Belgian Red Flames eindigden uiteindelijk derde in hun poule van de Nations League. En dus wacht er binnenkort een dubbele barragewedstrijd om degradatie naar de B-League van de Nations League te voorkomen. En dus wordt ook gerekend op de fans.

In november werd er geloot voor de barrages. Daarin gingen de vier teams die derde werden in hun groep in de A-League gekoppeld aan de vier teams die tweede werden in hun groep in de B-League. Vier dubbele duels die in februari aan elkaar werden gekoppeld.

De flames werden gekoppeld aan Hongarije en spelen eerst in Hongarije (23 februari), vier dagen later staat de terugwedstrijd op het programma. De match in Hongarije zal gespeeld worden in de Puskás Akadémia Pancho Aréna in Felcsút, de terugwedstrijd in Leuven.

Bondscoach Ives Serneels heeft zijn selectie voor het duel enkele dagen geleden bekendgemaakt. Nu is het aan de fans om massaal af te zakken op 27 februari naar Leuven om zo er helpen voor te zorgen dat de Flames in de A-groep van de Nations League blijven.

Bericht op webstek Belgische voetbalbond: oproep voor supporters

"Onze Flames kunnen alle steun goed gebruiken en rekenen dan ook op jouw aanwezigheid tegen Hongarije. Samen zorgen we ervoor dat de troepen van Ives Serneels zich kunnen handhaven in de A-league!", aldus een bericht op de webstek van de Belgische voetbalbond.

"Wil jij de Red Flames ook in Hongarije naar de zege stuwen? Maak je dan snel lid van de 1895-fanclub, koop je tickets en schreeuw onze nationale voetbalvrouwen naar succes in Felcsút."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties