Red Flame na maanden revalideren meteen van waarde met twee doelpunten tijdens invalbeurt: "Droom van transfer naar Engeland"

Red Flame na maanden revalideren meteen van waarde met twee doelpunten tijdens invalbeurt: "Droom van transfer naar Engeland"
Foto: © photonews

In ons overzicht van Red Flames in het buitenland waren we afgelopen weekend een speelster vergeten. Elena Dhont was namelijk al zoveel maanden aan het revalideren dat we niet meer in de gaten hadden dat ze ondertussen terug is. En ze maakte meteen indruk.

Twente is een topclub in Nederland en speelt ook dit seizoen volop mee voor de titel in de Nederlandse Eredivisie. In het verleden pakte Elena Dhont al flink wat prijzen in Nederland en mocht ze ook al proeven van de Champions League.

Door verschillende zware blessures heeft ze echter nog niet al te veel kunnen spelen, terwijl de vinnige flankspeelster van grote waarde kan zijn. Voor de Tukkers, maar ook zeker en vast voor de Belgian Red Flames.

Ondertussen is ze alvast aan de weg terug aan het timmeren. Afgelopen weekend speelde ze nog eens mee met Twente en won ze meteen van PSV Eindhoven met 3-1 in de topper. En ze kon ook meteen van waarde zijn.

Elena Dhont droomt van transfer naar Engeland

Dhonteke scoorde namelijk meteen twee doelpunten, vanuit een invalbeurt van een dik kwartier. Dat is meteen impact maken. "Het was fantastisch om op die manier mijn terugkeer te maken. Dit overtrof mijn stoutste verwachtingen. Zo’n rentree had ik niet durven dromen", aldus Dhont in Het Nieuwsblad.

De winger kijkt ook al vooruit naar de toekomst: "Het is mijn ambitie om nog een stapje hogerop te zetten. Ik droom van een transfer naar een Engelse club met een profcontract erbovenop. Er zijn al heel wat Red Flames in Engeland actief. Ik hoop hen volgend seizoen of binnen twee jaar te vervoegen." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties