RSC Anderlecht is trots op toeschouwersrecord in Super League: kapitein en coach reageren

RSC Anderlecht is trots op toeschouwersrecord in Super League: kapitein en coach reageren
Foto: © Louis Evrard

RSC Anderlecht begon play-off 1 bij de vrouwen met een klinkende 5-0 overwinning. En dat voor meer dan 2500 fans, een record voor de Super League. Alleen maar blije gezichten dus achteraf bij paars-wit.

Een paar weken geleden hadden de KAA Gent Ladies voor een nieuw record gezorgd in de Super League met zo'n 2000 supporters. RSC Anderlecht heeft dat voor de eerste wedstrijd in de play-offs meteen scherper gesteld.

Anderlecht kon pronken met het nieuwe record dat afgelopen weekend werd scherper gesteld tot 2613 toeschouwers. Een zeer sterk aantal en dat dankzij heel wat acties én gratis ingang voor de supporters van paars-wit.

"Terug in paars-wit mogen spelen, mijn beste vriendin zien scoren, drie punten voor Anderlecht en een toeschouwersrecord. Dank u wel, Anderlecht", kon Laura De Neve haar geluk niet op via de sociale media in een persoonlijk bericht.

Dave Mattheus een gelukkig man na 5-0 overwinning

Een gevoel dat ook gedeeld werd door Dave Mattheus, de coach van Anderlecht. "2613 toeschouwers, dat is heel mooi. En dat verdienen de RSCA Women ook."

"Als je dan deze prestatie neer kan zetten op het veld, dan is dat fantastisch", aldus de coach na de 5-0 op speeldag 1 van de play-offs. In de stand staat Anderlecht nog steeds derde, op een puntje van OH Leuven en Standard. Het beloven nog negen interessante speeldagen te worden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties